• Stäng
  • Öppettider
  Få mer snurr på ditt bygge

  6 steg som får ditt bygge att snurra

  Enklare, roligare och med ökad lönsamhet

  Vi på Woody Bygghandel erbjuder en mängd tjänster som du kan utnyttja för att ditt byggprojekt ska bli enklare, roligare och mer kostnadseffektivt. Våra tjänster spänner över hela byggprocessen. De får jobbet att flyta på bättre och bidrar till att öka lönsamheten i dina projekt.

   

  Det viktiga startmötet

  Ett gemensamt startmöte redan i projekteringsfasen ökar våra chanser att göra upp en optimal plan för leveranser och logistik, helt anpassad till just era förutsättningar.

   

  Professionell byggrådgivning

  Utvecklingen går rasande fort och det kommer ständigt nya material, lösningar och byggsystem. Våra rådgivare kan rekommendera dig alternativ som sparar tid och kostnader eller är bättre för miljön. 

   

  Kontinuerliga avstämningar

  Tidplaner och förutsättningar ändras ofta under byggets gång. Det måste vi snabbt kunna anpassa oss efter. Lösningen är kontinuerliga avstämningar under hela processen. 

   

  Uppdelade leveranser

  För stora leveranser gör ofta mer skada än nytta. Materialet ligger i vägen och måste flyttas runt. Det betyder större svinn och fler skador. Bättre är att dela upp leveranserna och placera dem närmare montageplatserna. 

   

  Färdigkapat sparar tid

  Regelvirke, panelbrädor, gipsskivor och byggskivor är sådant som vi kan leverera färdigkapat, om du vill. Då slipper ni inte bara att kapa dem själva, utan även att ta hand om spillet. 

   

  Sampackat och Just-in-time

  Att få byggmaterialet sampackat, i rätt monteringsordning och direktlevererat till montageplatsen just-in-time är det mest optimala för alla byggare. Det kan vi ordna om du vill. 

   

   

  Läs mer om våra tjänster här

  Boka ett möte

  ...så får vi ditt nästa bygge att snurra!

  Företag
  Privatperson
  Genom att ange ort kan vi enklare matcha dig med närmaste Woody Bygghandel-anläggning.

  Hantering personuppgifter

  Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.